Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@17:08:04 GMT

امامزاده شاهرضا در روزهای 12 و 13 فروردین تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۵۱۰۴۱

امامزاده شاهرضا در روزهای 12 و 13 فروردین تعطیل شد

ناصر اسدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرضا با بیان اینکه بسیاری از دغدغه‌هایی که داریم مربوط به شرایط اقتصادی می‌شود، اظهار داشت: امسال را رهبر معظم انقلاب با نام «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری کردند و امیدوار هستیم با برنامه‌ریزی در حوزه تولید و اقتصاد شاهد شکوفایی اقتصادی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرضا با تأکید بر اینکه امسال باید پشتیبانی بیشتری از تولید شود چرا که تولید زیربنای اقتصاد هر کشوری است، افزود: تولید پشتوانه اقتصاد هر کشوری است، دولت‌ باید موانع تولید را بردارد تا تولید اقتصادی شود.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی، سپاه، اصناف و بسیج، شبکه بهداشت و کادر درمان، هیأت‌های مذهبی، هلال احمر، آموزش و پرورش در این یک سال متحمل زحمات بسیاری در حوزه مبارزه با کرونا شدند، گفت: یکی از کمترین دغدغه‌ها و آسیب‌ها را در حوزه ورزش داشتیم.

اسدی با بیان اینکه شهرضا یک شهر رسانه‌ای است و در بسیاری از جاها که موفق بوده‌ایم به خاطر رسانه‌ها و اطلاع‌رسانی آن‌ها بوده است، بیان کرد: قبل از عید شهرضا تنها شهرستان نارنجی استان بود که با اجرای طرح زوج و فرد و مدیریتی که شد، وضعیت آن زرد شد.

فرماندار شهرضا با اشاره به اینکه کرونای انگلیسی را از چند روز قبل از عید در شهرضا داشته‌ایم، عنوان کرد: قرارگاه حافظان سلامت حسب تأکید شبکه بهداشت دوباره در شهرضا باید فعال ‌شود و غربالگری بیماران کرونایی را انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه بازرسی از صنوف باید انجام شود و ادامه داشته باشد، خاطرنشان کرد: صنوف نانوایی و فروشندگان پروتئین باید بازرسی ویژه شوند و اگر رعایت نکردند، برخورد شود.

اسدی با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در شهرضا افزود: ,ورود خودروهای شهرستان‌های نارنجی و قرمز به شهرضا ممنوع است، امامزاده شاهرضا، بوستان‌ها و پارک‌های شهرستان شهرضا در روزهای ۱۲ و ۱۳ تعطیل است.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ح۱۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: ناصر اسدی فرماندار شهرضا امامزاده شاهرضا سیزده به در قرارگاه حافظان سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۱۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟

حسین‌محمد صالحی‌دارانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تاثیر توجه به اقتصاد دانش‌بنیان در تحقق شعار سال گفت:مردمی‌سازی اقتصاد و خروج دولت از وضعیت بنگاه‌داری و تبدیل‌شدن به بخش رگولاتور اقتصاد کشور، مهم‌ترین مزیت تحقق مشارکت مردم در جهش تولید است.

راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همواره بر این مسئله تاکید شده که اقتصاد دانش‌بنیان یک اقتصاد مردمی است و راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد.

جهش تولید با دانش‌بنیان‌شدن در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ

این نماینده مجلس در ادامه بیان کرد: تحقق مشارکت مردم در تولید نیازمند توجه به اقتصاد دانش‌بنیان است. باید زمینه برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان را در کشور فراهم کنیم، زیرا مسیر اصلی تحقق مشارکت مردم در جهش تولید، دو مسیر افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان متشکل از نخبگانی هستند که اقدام به تولید دانش و فناوری متناسب با دانش و تکنولوژی روز دنیا می‌کنند و به این وسیله ما را از وابستگی به کشور‌های خارجی و واردات تجهیزات راهبردی بی‌نیاز می‌کنند و به این وسیله می‌توان از خروج ارز هم از کشور جلوگیری کرد.

صالحی‌دارانی ادامه داد: در شعار سال‌های گذشته هم رشد تولید و توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان مورد تاکید رهبری بود و بر همین اساس هم برای رونق بهتر شرکت‌های دانش‌بنیان مجلس قانون جهش تولید دانش‌بنیان را مصوب کرد.

ادامه مشکلات در مسیر اعطای مجوز‌ها

وی در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر ما همچنان در روند اعطای مجوز‌ها با مشکل رو‌به‌رو بوده و بروکراسی اداری گسترده در کشور ما خیلی آزاردهنده است، باید این مسیر صعب‌العبور موجود بر سر راه شرکت‌های دانش‌بنیان را تسهیل کرد.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: دستگاه‌ها باید این روند پیچیده را برای تسهیل در مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان روان کنند تا این شرکت‌ها بتوانند رشد کنند و موانع زیاد در مسیر فعالیت آنها از بین برود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها توضیح داد: وقتی فرد یا افرادی بخواهند فعالیتی را آغاز کنند باید حداقل از ۱۴ ارگان یا دستگاه‌ها مجوز بگیرد. در این مسیر ممکن است برخی از نهاد‌ها یا دستگاه‌ها با اعطای مجوز آنها مخالفت کنند و هر تصمیمی گرفته شود تا تولید رونق بگیرد با این رویه یه بن بست می‌خورد.

این نماینده مجلس یازدهم گفت: لازم است که در این مسیر بسیار بیشتر از قبل و با ورود بیشتر صنایع، نهضت تولید بار اول با جدیت بیشتر و حمایت بیشتر تداوم یابد تا شاهد نسل چهارم معاونت علمی با محوریت افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی در سال جهش تولید با مشارکت مردم باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی در فروردین ماه سال جاری رفع تصرف شد 
  • ضدعفونی کمباین‌های مهاجر در هندیجان
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • کشت الیاف «وش و کنف»؛ اقتصاد سبز در مازندران
  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • استارت سرد خودروسازی